skip to Main Content

Hoe werkt de Kiescoach van Kieswijs?

De coaches van Kieswijs begeleiden jongeren o.a. op de volgende thema’s: Zelfvertrouwen, leren leren, faalangst. Coaching kost 75 euro ex BTW per uur

Ervaringen

Wat een wijze inzichten door de Kieswijsanalyse! Ik ben me minder gaan vergelijken met anderen, minder bezig met hoe ik overkom en maak nu duidelijk waar ík behoefte aan heb.

Op zoek naar mijn eerste baan, heeft Kieswijs mij geholpen mijn persoonlijkheid te vertalen naar carrièremogelijkheden. Met mijn technische studieachtergrond kan ik veel kanten op, wat aan de ene kant fijn is, maar aan de andere kant het ook moeilijk maakt om te kiezen. Met behulp van de grondige analyse en een fijn gesprek ben ik erachter gekomen waar mijn sterke punten liggen en waar ik energie van krijg, maar óók welke rollen minder goed bij mij passen. Dit was niet alleen erg nutting voor het concretiseren van mijn mogelijkheden, ook hielp het me enorm mijzelf goed te presenteren tijdens sollicitaties

Als jonge starter zat ik met veel vragen over mijn talenten en hoe ik die op de beste manier kon inzetten. Kiesinzicht heeft mij erg geholpen door mijn talenten te koppelen aan de verschillende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Na deze sessie van Kieswijs kon ik met veel zelfvertrouwen benoemen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg, waar ik nog in kan groeien en hoe ik dat kan doen. Het was een super leerzame én gezellige ervaring, die ik aan iedere jonge starter kan aanraden!

Het was erg leuk om het analyserapport te bespreken met de adviseur die aan de hand van treffende voorbeelden kon uitleggen wat bepaalde karaktereigenschappen voor mij kunnen opleveren bij mijn studie en latere werk. Kieswijs/Kiesinzicht heeft mij daardoor enorm geholpen bij het bepalen van mijn kwaliteiten en eventuele valkuilen waar ik nog steeds profijt van heb. Bedankt!

Kieswijs heeft mij geholpen voor mijn studiekeuze maar ook naar het zoeken voor de juiste baan. Door middel van de analyse van Kieswijs en onze gesprekken, hebben we een goed beeld gekregen van mijn karakter en kwaliteiten. Met deze ingredienten, en het professionele advies wat Kieswijs aanbiedt, heb ik met vertrouwen mijn studiekeuze en carrierekeuze kunnen maken. De Kieswerkanalyse is ook perfect voor het voorbereiden van sollicitaties omdat in deze analyse goed je kwaliteiten naar voren komen.

Joost
Project and Program Manager
Veelgestelde vragen over onze coaching
Voor jongeren van 12-23 jaar.

In principe niet, neem contact op met de coach.

Dat duurt ongeveer 1,5 uur.

De kosten voor een gesprek zijn €75 (ex BTW) per uur.

Back To Top