skip to Main Content

Hoe werkt de KiesInzichtanalyse?

De KiesInzichtanalyse® is een psychologische test die talenten, capaciteiten, motivatie, competenties en werkzaamheden in kaart brengt. Met dit inzicht geven we richting aan belangrijke keuzes in het leven en krijg je een helder beeld waar en hoe je jouw talenten het beste in kan zetten op persoonlijk- en werkgebied.

Wil je namens een bedrijf informatie over talentontwikkeling/assessment/teamanalyse/ preventie burn-out neem dan contact op via info@kieswijs.nl

1

Je maakt de test op je computer of tablet. Het kan overal, maar neem er wel de tijd voor.
(Duur: ± 1,5 uur)

2

Je gaat op gesprek bij één van onze adviseurs.
(Duur totaal: ± 1,5 uur)

3
Naar aanleiding van het gesprek kan je kiezen voor een uitgebreid verslag. Maar ook evt voor een vervolggesprek om je verder te helpen.

De analyse kost €495 (ex BTW)
Met uitgebreid verslag + €250 (ex BTW)
Met vervolggesprek +€125 (ex BTW)

Wat maakt onze adviseurs bijzonder?

Deze Kieswijsadviseurs zijn gespecialiseerd in het Kiesinzicht traject.
Na afloop van het Kiesinzicht traject is het mogelijk om bij hen coaching te volgen.

Els Evers

Eline Lie

Roland Berendsen

Ervaringen

Wat een wijze inzichten door de Kieswijsanalyse! Ik ben me minder gaan vergelijken met anderen, minder bezig met hoe ik overkom en maak nu duidelijk waar ík behoefte aan heb.

Op zoek naar mijn eerste baan, heeft Kieswijs mij geholpen mijn persoonlijkheid te vertalen naar carrièremogelijkheden. Met mijn technische studieachtergrond kan ik veel kanten op, wat aan de ene kant fijn is, maar aan de andere kant het ook moeilijk maakt om te kiezen. Met behulp van de grondige analyse en een fijn gesprek ben ik erachter gekomen waar mijn sterke punten liggen en waar ik energie van krijg, maar óók welke rollen minder goed bij mij passen. Dit was niet alleen erg nutting voor het concretiseren van mijn mogelijkheden, ook hielp het me enorm mijzelf goed te presenteren tijdens sollicitaties

Als jonge starter zat ik met veel vragen over mijn talenten en hoe ik die op de beste manier kon inzetten. Kiesinzicht heeft mij erg geholpen door mijn talenten te koppelen aan de verschillende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Na deze sessie van Kieswijs kon ik met veel zelfvertrouwen benoemen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg, waar ik nog in kan groeien en hoe ik dat kan doen. Het was een super leerzame én gezellige ervaring, die ik aan iedere jonge starter kan aanraden!

Het was erg leuk om het analyserapport te bespreken met de adviseur die aan de hand van treffende voorbeelden kon uitleggen wat bepaalde karaktereigenschappen voor mij kunnen opleveren bij mijn studie en latere werk. Kieswijs/Kiesinzicht heeft mij daardoor enorm geholpen bij het bepalen van mijn kwaliteiten en eventuele valkuilen waar ik nog steeds profijt van heb. Bedankt!

Kieswijs heeft mij geholpen voor mijn studiekeuze maar ook naar het zoeken voor de juiste baan. Door middel van de analyse van Kieswijs en onze gesprekken, hebben we een goed beeld gekregen van mijn karakter en kwaliteiten. Met deze ingredienten, en het professionele advies wat Kieswijs aanbiedt, heb ik met vertrouwen mijn studiekeuze en carrierekeuze kunnen maken. De Kieswerkanalyse is ook perfect voor het voorbereiden van sollicitaties omdat in deze analyse goed je kwaliteiten naar voren komen.

Joost
Project and Program Manager

De test van Kieswerk en het bijbehorende interview hebben geleid tot een rapport dat spot on was. Het rapport geeft heel precies weer wat voor organisatie bij mijn persoonlijkheid past en welke functie ik het best binnen de organisatie kan bekleden. Ik kan mij nog steeds erg in het rapport herkennen. Daarnaast heeft de adviseur mij meerdere malen enorm geholpen met het vinden van de juiste weg. Ik ben haar daar erg dankbaar voor. Ik kan Kieswerk enorm aanbevelen.

Pieter
Business Manager
Wil jij je talenten optimaal inzetten?
Veelgestelde vragen over de KiesInzichtanalyse

Voor iedereen die inzicht in zichzelf wil krijgen.

Je maakt de test online.

Gemiddeld 1,5 uur. Er zit alleen geen tijdslimiet op, behalve aan de 5 cognitieve testen.

Dat duurt ongeveer 1,5 uur. We bespreken de uitkomst van de KiesInzichtanalyse© en wat dit betekent voor je (toekomstige) werk.

Nee! Na het eerste gesprek, kun je terugkomen voor nog een gesprek van circa 1 uur. We gaan dan dieper in op hoe je jouw doel kunt bereiken en welke acties nodig zijn om jouw talenten het best tot hun recht te laten komen!

Ja, dit gaat in overleg met de adviseur en het bedrijf.

De kosten zijn:
De analyse €495 (ex BTW)
Met uitgebreid verslag + €250 (ex BTW)
Met vervolggesprek + €125 (ex BTW)

Back To Top