skip to Main Content

Hoe werkt de Kiesinzichtanalyse van Kieswijs?

De Kiesinzichtanalyse is een coachingsmethodiek die je meer inzicht geeft in wat je kunt en wat je wil; wie ben ik, wat motiveert mij en waar ben ik goed in? En, om te weten waar jij energie van krijgt, dit is essentieel om een baan of functie leuk te vinden.

1

Je maakt de Kiesinzichtanalyse op je computer of tablet. Het kan overal, maar neem er wel de tijd voor.
(Duur: ± 1,5 uur)

2

Je gaat op gesprek bij één van onze adviseurs.
(Duur totaal: ± 1 uur)

3

De adviseur maakt vervolgens een persoonlijk verslag met daarin de uitslag van jouw Kiesinzichtanalyse® en een gericht advies.

De kosten voor het Kiesinzicht traject zijn 495,- ex BTW. Dit is eventueel aan te vullen met extra coaching (95 euro per uur).

Waarbij kan Kiesinzicht jou helpen?

De Kiesinzichtanalyse is ontwikkeld zodat we jou kunnen begeleiden bijvoorbeeld met de volgende doelstellingen:

-gerichter de arbeidsmarkt gaan verkennen

-een carrière switch maken

-je huidige baan meer uitdaging geven

-weten wat je nodig hebt om in balans te blijven en meer veerkracht te voelen

-tijdens een sollicitatie weten wat jouw talenten en aandachtspunten zijn

Wat maakt onze adviseurs bijzonder?

Deze Kieswijsadviseurs zijn gespecialiseerd in het Kiesinzicht traject.
Na afloop van het Kieswijsinzicht traject is het mogelijk om bij hen coaching te volgen.

Els Evers

Eline Lie

Roland Berendsen

Ervaringen

Wat een wijze inzichten door de Kieswijsanalyse! Ik ben me minder gaan vergelijken met anderen, minder bezig met hoe ik overkom en maak nu duidelijk waar ík behoefte aan heb.

Op zoek naar mijn eerste baan, heeft Kieswijs mij geholpen mijn persoonlijkheid te vertalen naar carrièremogelijkheden. Met mijn technische studieachtergrond kan ik veel kanten op, wat aan de ene kant fijn is, maar aan de andere kant het ook moeilijk maakt om te kiezen. Met behulp van de grondige analyse en een fijn gesprek ben ik erachter gekomen waar mijn sterke punten liggen en waar ik energie van krijg, maar óók welke rollen minder goed bij mij passen. Dit was niet alleen erg nutting voor het concretiseren van mijn mogelijkheden, ook hielp het me enorm mijzelf goed te presenteren tijdens sollicitaties

Als jonge starter zat ik met veel vragen over mijn talenten en hoe ik die op de beste manier kon inzetten. Kiesinzicht heeft mij erg geholpen door mijn talenten te koppelen aan de verschillende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Na deze sessie van Kieswijs kon ik met veel zelfvertrouwen benoemen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg, waar ik nog in kan groeien en hoe ik dat kan doen. Het was een super leerzame én gezellige ervaring, die ik aan iedere jonge starter kan aanraden!

Het was erg leuk om het analyserapport te bespreken met de adviseur die aan de hand van treffende voorbeelden kon uitleggen wat bepaalde karaktereigenschappen voor mij kunnen opleveren bij mijn studie en latere werk. Kieswijs/Kiesinzicht heeft mij daardoor enorm geholpen bij het bepalen van mijn kwaliteiten en eventuele valkuilen waar ik nog steeds profijt van heb. Bedankt!

Wil jij meer inzicht in jezelf?
Veelgestelde vragen over onze studiekeuzetest

Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar talenten en welke baan of functie daarbij past

Neem de tijd die je nodig hebt, er zit alleen een tijdslimiet aan de 5 cognitieve testen.

Dat duurt ongeveer twee uur. Eerst bespreken we de uitkomst van de Kieswijsanalyse en de voor jou passende studies met jou alleen. Dat duurt ongeveer een uur. Vervolgens mogen je ouders aanschuiven om het geheel nogmaals samen te bespreken.

De kosten van de Kiesinzichtanalyse bedragen €495,- excl. btw. Hierin is inbegrepen: de test, een gesprek met de kandidaat, een schriftelijke rapportage. Dit is eventueel uit te breiden met coaching (tarief: €95,- ex.btw per uur).

Kieswerk is een product dat de bedrijven kunnen inzetten om te kijken of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie. 

Kiesinzicht is meer gericht op werk inzicht krijgen in jezelf. Het levert je zelfkennis op, waarmee je een burn-out kunt voorkomen, in balans kan blijven en veerkracht kan voelen.

Back To Top