Ga naar hoofdinhoud

Hoe werkt de Kiesinzichtanalyse?

De Kiesinzichtanalyse® ondersteunt jou bij jouw persoonlijke groei en mentale balans. Met dit inzicht leer je jouw talenten optimaal benutten, je triggers herkennen en kom je erachter hoe je in je kracht blijft. Zo kun je bijv. een burn-out een stap voor zijn of antwoord vinden op je levensvragen. 
1

Je maakt de test op je computer of tablet. Het kan overal, maar neem er wel de tijd voor.
(Duur: ± 1,5 uur)

2

Je gaat op gesprek bij één van onze adviseurs.
(Duur totaal: ± 2 uur)

3
Naar aanleiding van de analyse het gesprek krijg je een verslag. Wil je nog een vervolggesprek? Dat kan! 

De analyse kost €599 (ex BTW)
Een evt. vervolggesprek kost €125 (ex BTW)

Wat maakt onze adviseurs bijzonder?

Deze Kieswijsadviseurs zijn gespecialiseerd in het KiesInzicht traject.
Na afloop van het traject is het mogelijk om bij hen coaching te volgen.

Ervaringen

Wat een wijze inzichten door de Kieswerkanalyse! Ik ben me minder gaan vergelijken met anderen, minder bezig met hoe ik overkom en maak nu duidelijk waar ík behoefte aan heb.

Jackie

Op zoek naar mijn eerste baan, heeft Kieswerk mij geholpen mijn persoonlijkheid te vertalen naar carrièremogelijkheden. Met mijn technische studieachtergrond kan ik veel kanten op, wat aan de ene kant fijn is, maar aan de andere kant het ook moeilijk maakt om te kiezen. Met behulp van de grondige analyse en een fijn gesprek ben ik erachter gekomen waar mijn sterke punten liggen en waar ik energie van krijg, maar óók welke rollen minder goed bij mij passen. Dit was niet alleen erg nutting voor het concretiseren van mijn mogelijkheden, ook hielp het me enorm mijzelf goed te presenteren tijdens sollicitaties

Steef

Als jonge starter zat ik met veel vragen over mijn talenten en hoe ik die op de beste manier kon inzetten. Kieswerk heeft mij erg geholpen door mijn talenten te koppelen aan de verschillende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Na deze sessie van Kieswerk kon ik met veel zelfvertrouwen benoemen waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg, waar ik nog in kan groeien en hoe ik dat kan doen. Het was een super leerzame én gezellige ervaring, die ik aan iedere jonge starter kan aanraden!

Tara

Het was erg leuk om het analyserapport te bespreken met de adviseur die aan de hand van treffende voorbeelden kon uitleggen wat bepaalde karaktereigenschappen voor mij kunnen opleveren bij mijn studie en latere werk. Kieswerk heeft mij daardoor enorm geholpen bij het bepalen van mijn kwaliteiten en eventuele valkuilen waar ik nog steeds profijt van heb. Bedankt!

Jeroen

Erg leuk om zo specifiek en gericht te horen wie ik ben en wat ik wil. De adviseur wist op een positieve manier mijn karakter te omschrijven en met veel voorbeelden samen met mij naar voren te halen waar mijn krachten maar ook aandachtspunten liggen. De analyse heeft voor mij voornamelijk bevestiging gegeven waar ik energie van krijg en blij van wordt, dank hiervoor Kieswijs!

Wouter

Kieswijs heeft mij geholpen voor mijn studiekeuze maar ook naar het zoeken voor de juiste baan. Door middel van de analyse van Kieswijs en onze gesprekken, hebben we een goed beeld gekregen van mijn karakter en kwaliteiten. Met deze ingredienten, en het professionele advies wat Kieswijs aanbiedt, heb ik met vertrouwen mijn studiekeuze en carrierekeuze kunnen maken. De Kieswerkanalyse is ook perfect voor het voorbereiden van sollicitaties omdat in deze analyse goed je kwaliteiten naar voren komen.

Joost
Project and Program Manager
Wil jij je talenten optimaal inzetten?
Veelgestelde vragen over de KiesInzichtanalyse

Voor iedereen die inzicht in zichzelf wil krijgen.

Je maakt de test online.

Gemiddeld 1,5 uur. Er zit alleen geen tijdslimiet op, behalve aan de 5 cognitieve testen.

Dat duurt ongeveer 1,5 uur. We bespreken de uitkomst van de Kiesinzichtanalyse© en wat dit betekent voor je (toekomstige) werk.

Nee! Na het eerste gesprek, kun je terugkomen voor nog een gesprek van circa 1 uur. We gaan dan dieper in op hoe je jouw doel kunt bereiken en welke acties nodig zijn om jouw talenten het best tot hun recht te laten komen!

Ja, dit kun je na het traject aanvragen.

De analyse kost €595 (ex BTW)
Een evt. vervolggesprek kost €125 (ex BTW)

Back To Top