skip to Main Content

Hoe werkt de Kieswerkanalyse?

De Kieswerkanalyse® is een psychologische test die talenten, capaciteiten, motivatie, competenties en werkzaamheden op de arbeidsmarkt in kaart brengt. Op deze manier geven we richting aan belangrijke keuzes in het professionele leven. Onze adviseurs matchen jouw persoonlijkheid met werkzaamheden waar jij energie uit haalt.

1

Je maakt de test op je computer of tablet. Het kan overal, maar neem er wel de tijd voor.
(Duur: ± 1,5 uur)

2

Je gaat op gesprek bij één van onze adviseurs.
(Duur totaal: ± 2 uur)

3

De adviseur maakt vervolgens een persoonlijk verslag met daarin de uitslag, advies en duidelijke handvatten ‘hoe nu verder’.

Het gehele Kieswerktraject inclusief vervolggesprek kost:
Particulieren:
€ 810,- ex. btw
(€ 980,10 incl. btw)
Bedrijven:
€ 980,- ex. btw
(€ 1.185,80 incl. btw)

Wat maakt onze adviseurs bijzonder?

In het advies maken we de koppeling tussen jouw talenten en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Onze adviseurs geven feedback op jouw Curriculum Vitae en helpen je deze te verbeteren om je zo voor te bereiden op sollicitaties. Daarnaast zijn ze bekend met verschillende ontwikkelingen rond loopbaanoriëntatie en hebben ze veel kennis over de arbeidsmarkt. Zo krijg je met de Kieswerkanalyse® de handvatten en competenties helder waar je in je loopbaan op terug kunt vallen. Wil je terugkomen voor een vervolggesprek, dan ben je altijd welkom!

Ervaringen

Kieswijs heeft mij geholpen voor mijn studiekeuze maar ook naar het zoeken voor de juiste baan. Door middel van de analyse van Kieswijs en onze gesprekken, hebben we een goed beeld gekregen van mijn karakter en kwaliteiten. Met deze ingredienten, en het professionele advies wat Kieswijs aanbiedt, heb ik met vertrouwen mijn studiekeuze en carrierekeuze kunnen maken. De Kieswerkanalyse is ook perfect voor het voorbereiden van sollicitaties omdat in deze analyse goed je kwaliteiten naar voren komen.

Joost
Project and Program Manager

De test van Kieswerk en het bijbehorende interview hebben geleid tot een rapport dat spot on was. Het rapport geeft heel precies weer wat voor organisatie bij mijn persoonlijkheid past en welke functie ik het best binnen de organisatie kan bekleden. Ik kan mij nog steeds erg in het rapport herkennen. Daarnaast heeft de adviseur mij meerdere malen enorm geholpen met het vinden van de juiste weg. Ik ben haar daar erg dankbaar voor. Ik kan Kieswerk enorm aanbevelen.

Pieter
Business Manager

Door Kieswerk in te schakelen ben ik erachter gekomen wat echt bij mij past! De sfeer als je op gesprek komt is huiselijk en ontspannen. Fijne gesprekken gevoerd met verhelderende en verassende uitkomsten. Je krijgt een eerlijk en realistisch advies. Heel blij met mijn advies!

Tetske
Social Worker
Wil jij weten welke functie bij je past?
Veelgestelde vragen over de Kieswerkanalyse

De Kieswerkanalyse© is niet leeftijdsgebonden.

Voor iedereen die begint met werken, die voor een loopbaankeuze staat of vastloopt in zijn of haar werk.

Ons doel is iedereen binnen 4-6 weken te adviseren.

Je maakt de test online.

Gemiddeld 1,5 uur. Er zit alleen geen tijdslimiet op, behalve aan de 5 cognitieve testen.

Dat duurt ongeveer twee uur. We bespreken de uitkomst van de Kieswerkanalyse© en wat dit betekent voor je (toekomstige) werk.

Nee! Na het eerste gesprek, kun je terugkomen voor nog een gesprek van circa 1 uur. We gaan dan dieper in op hoe je jouw doel kunt bereiken en welke acties nodig zijn om jouw talenten het best tot hun recht te laten komen!

€ 810,- ex. btw (€ 980,10 incl. btw). Heb je eerder de Kieswijsanalyse© gedaan? Dan bedragen de kosten €710,- excl. btw (€859,10 incl. btw).

Back To Top