skip to Main Content
Jouw opties

Met de Kieswijs Masterkeuze krijg je een scherp beeld van jouw opties en voorkeuren. Vertrekpunten hierbij zijn jouw persoonlijkheid, talenten en motivatie: wat past echt bij jou? En wat is je vooropleiding: wat mag je doen? Dit alles koppelen wij aan masterrichtingen. In een uitgebreid gesprek bespreken we ook de vakken en specialisaties die je eerder koos.

Begin op tijd

Verder kennen de meeste masteropleidingen specifieke toelatingseisen. Het luistert allemaal heel nauw. Ons advies is om tijdig te beginnen met je oriëntatie. Hoe eerder je begint, hoe groter je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan schakelprogramma’s, pre-masters en extra keuzevakken. Zo vergroot je de kans op jouw favoriete master.

€780,- excl. btw

(€943,80 incl. btw)

Daarvoor krijg je:

  • Kieswijs Masteranalyse
  • Studieadvies
  • Gesprek met jou
  • Gesprek met je ouders
  • Persoonlijk verslag
  • Terugkomgesprek

Voor kandidaten die eerder een Kieswijsanalyse© hebben gedaan bedragen de kosten €635,- excl. btw (€768,35 incl. btw)

Allerlei vragen

Voor iedereen die een (vervolg)studie gaat kiezen op WO/MA niveau.

We proberen iedereen binnen 4-6 weken te adviseren.

Je maakt de test thuis via het Internet.

Gemiddeld 1,5 uur. Er zit alleen geen tijdslimiet op, behalve aan de 5 cognitieve testen.

Dat duurt ongeveer twee uur. Eerst bespreken we de uitkomst van de Kieswijs Masteranalyse en de voor jou passende masters met jou alleen. Dat duurt ongeveer een uur. Vervolgens mogen je ouders aanschuiven om het geheel nogmaals samen te bespreken.

€780,- excl. btw (€943,80 incl. btw). Heb je eerder de Kieswijsanalyse gedaan? Dan bedragen de kosten €635,- excl. btw (€768,35 incl. btw).

Ja! De Kieswijs Masteranalyse levert maatwerk. Zelf zijn wij bij veel verschillende hogescholen, opleidingen en universiteiten geweest.

Jazeker. We proberen het advies zo ‘breed’ mogelijk te houden.

We hebben een test en adviseur die hierin gespecialiseerd zijn. De KiesWerkanalyse biedt inzicht in een werkomgeving, die aansluit bij jouw persoonlijkheid. Klik hier voor meer info!

Wil jij weten welke master bij je past...?
KW_aanmelden-groot
Back To Top