skip to Main Content
Hoe werkt het

Je maakt de test thuis via internet, je hoeft niet te presteren of je anders voor te doen dan je bent. Zonder dat je het resultaat bewust kunt beïnvloeden, breng je zelf je persoonlijkheid in kaart. Zo wordt onder andere duidelijk waar jij energie van krijgt, hoe je met emoties omgaat, of je een doorzetter bent, wanneer je afhaakt, of je ambitieus bent en wat vriendschap voor je betekent. Misschien ontdek je nieuwe kanten aan jezelf of wordt bevestigd wat je al lang aanvoelde. Vaak is de uitslag voor je ouders ook heel verhelderend.

Studieadvies

Het totaalbeeld van je motivatie, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten en jouw energiemeter koppelen we aan een studierichting die bij je past. Zo is bijvoorbeeld het talent overtuigingskracht nodig als je iets commercieels wilt doen, wiskundeknobbel als je een technische kant op wilt, hulpvaardigheid als je voor de hotelschool kiest en inlevingsvermogen als je psycholoog wilt worden.

€780,- excl. btw

(€943,80 incl. btw)

Daarvoor krijg je:

  • Kieswijsanalyse
  • Studieadvies
  • Gesprek met jou
  • Gesprek met je ouders
  • Persoonlijk verslag
  • Terugkomgesprek

Allerlei vragen

Voor iedereen die voor een studiekeuze staat op WO/HBO/MBO niveau.

We streven ernaar iedereen binnen 4-6 weken te adviseren.

Neem de tijd die je nodig hebt, er zit alleen een tijdslimiet aan de 5 cognitieve testen.

Dat duurt ongeveer twee uur. Eerst bespreken we de uitkomst van de Kieswijsanalyse en de voor jou passende studies met jou alleen. Dat duurt ongeveer een uur. Vervolgens mogen je ouders aanschuiven om het geheel nogmaals samen te bespreken.

De kosten van de Kieswijsanalyse bedragen €780,- excl. btw (€943,80 incl. btw). Hierin is inbegrepen: de test, een gesprek met de kandidaat, een gesprek met de ouders erbij, een schriftelijke rapportage en een eventueel terugkomgesprek. De rapportage omvat een omschrijving van je talenten, je werkhouding, je ontwikkelpunten en natuurlijk de studierichtingen.

Ja! De Kieswijsanalyse levert maatwerk. Zo kunnen we zien of jij behoefte hebt aan bijvoorbeeld structuur, samenwerken of intellectuele uitdaging. Dit verschilt per universiteit, school en/of stad.

Nee. Maar we geven wel workshops die kunnen helpen bij het kiezen van een studierichting.

Wil jij weten welke studie bij je past...?
KW_aanmelden-groot
Back To Top