skip to Main Content
Daarom!
  • We weten de ins ’n outs van alle studies
  • We gaan regelmatig naar open dagen/proefstuderen
  • We houden contact met oud-kandidaten
  • Elke kandidaat is welkom om een keer terug te komen
  • Je krijgt een persoonlijk verslag
  • Het Kieswijs-team heeft onderling veel overleg en blijft zo helemaal up to date!
Expertise

Kieswijs heeft sinds 2005 ervaring met het geven van studieadvies. Ruim 3000 kandidaten hebben al van Kieswijs advies gekregen.

Unieke test

Kieswijs werkt met de door onszelf ontwikkelde tests (Kies4talent:studie, Kies4talent:master, Kies4talent:ontwikkeling). Deze zijn professioneel ontwikkeld en speciaal ontworpen voor kandidaten die in/voor hun eindexamenjaar zitten, studieswitchers, masterkiezers en banenzoekers.

Up to date

Onze adviseurs doen veel onderzoek naar de verschillende scholen en steden en bezoeken zoveel mogelijk open dagen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van studies en scholen.

Kieswijs & Giving Back!

Giving Back wil elke middelbare scholier de kans geven om zijn talenten in te zetten in een passende opleiding. Giving Back richt zich op scholieren in Nederland met ambitie en inzet. Kieswijs maakt het middels de Kieswijsanalyse mogelijk, een passend studieadvies aan de Giving Back scholieren te geven.
Het Giving Back team van Kieswijs bestaat uit: Marielle Weidema, Liduine van der Zee, Ele Dorhout Mees, Esther Goedegebuur, Boukje Kruize, Huib van Walsem.

Tevreden

In April 2015 heeft Kieswijs een tevredenheidsonderzoek gehouden onder bijna 700 kandidaten en ouders. Daaruit is gebleken dat 85% van de kandidaten (die inmiddels studeren) het studieadvies heeft opgevolgd en dat 92% van hen blij is met de gekozen studie!
Ook was 94% van de ouders tevreden over Kieswijs en heeft 88% van hen Kieswijs aan anderen aangeraden. Het totale Kieswijstraject kreeg het eindcijfer: 8,3. Hoe WIJS is dat!

Wil jij weten welke studie bij je past...?
KW_aanmelden-groot
Back To Top