Ga naar hoofdinhoud

Hoe werkt de Profielkeuzetest?

Op de middelbare school mag je in de tweede of derde klas een profiel kiezen. Maar welke richting past bij jou? Door de Kieswijsanalyse voor profielkeuze kom je er achter welk profiel bij jou past!

1

Je maakt de profielkeuzetest op je computer, tablet of telefoon. Het kan overal en duurt ongeveer 20 minuten.

2

Tijdens het gesprek met jou en je ouders bespreken we de uitslag. Dit duurt ongeveer een uur.

3

Je krijg de uitslag met een gericht advies mee naar huis.

(€272,25 incl. btw)

Van test naar profielkeuze

Uit de test wordt zichtbaar welk type jij bent en dus welk profiel het beste bij je past. Ben jij een avonturier of een boekenwurm? En ben je een mensenmens of juist een techneut? Een kunstenaar of een detailfreak? We gaan zien in welke richting jouw talenten en eigenschappen het beste tot hun recht komen en met welk vakkenpakket jij met plezier je schooltijd doorrolt. En ook gaan we checken welke beroepen daarbij passen. Met al deze info uit de test, kun jij een weloverwogen profielkeuze maken!

JOUW PROFIELKEUZE!

We maken een rekensom van talenten, vakken en beroepen,
zodat jij jouw profielkeuze kunt maken!

Talenten
Vakken
Beroepen

Ervaringen

Ik vond de Profielkeuze test super chill om te doen en het heeft me echt geholpen. Ik had eerst NG in m’n hoofd, maar na het gesprek met de adviseur heb ik besloten EM + WiB te doen. Ik ben er namelijk achter gekomen dat mijn talenten toch meer richting de business kant liggen en dat ik dat eigenlijk ook leuker vind. Thanks Kieswijs!

Bob
EM + Wi B
Wil jij weten welke profiel bij je past?
Veelgestelde vragen over onze profielkeuzetest

Wij kijken naar meer dan alleen je vakkenpakket. Met de Kieswijs Profielanalyse gaan we een stapje verder. Zo kijken we naar je persoonlijkheid en opvallende eigenschappen. Daarnaast krijg je ook nog een inkijkje in de wereld van beroepen waar je later zou kunnen werken.

De uitslag van de analyse is een gericht advies, waarna je in combinatie met je schooladvies genoeg bagage hebt om zelf een weloverwogen keuze te maken.

De kosten van de Kieswijs Profielanalyse bedragen €225,- excl. btw (€272,25 incl. btw). Hierin is inbegrepen: de test, een gesprek met jou en je ouders erbij en de uitslag.

De online test duurt ongeveer 20 min.

Het gesprek met je ouders en de adviseur duurt ongeveer een uur. Hierin bespreken we de uitslag van de analyse en krijg je jouw advies te horen.

Back To Top