Ga naar hoofdinhoud

Bemoeienis van ouders

Mijn ouders hebben allebei rechten gestudeerd,


…dus het was bijna vanzelfsprekend dat ik hetzelfde zou gaan doen. Toch was dit niet mijn droom. Lezen vind ik maar saai en bij het idee de rest van mijn leven teksten te moeten studeren viel ik al in slaap. Door een vriendin van mij kwam ik bij Kieswijs terecht. Dit was onwijs nuttig, voor zowel mijzelf als mijn ouders. Via een ander perspectief konden zij ook horen dat rechten misschien niet voor mij was weggelegd. Kieswijs heeft eerst een persoonlijk gesprek met de kandidaat zelf en pas later mogen de ouders aansluiten. Dit geeft het kind een kans om zijn of haar eigen mening te geven en alles eerst te beseffen. Voor mij was het heel fijn om met onderbouwende redenen te horen dat ik misschien inderdaad geen rechten moest doen maar eerder bedrijfskunde.

Nu ben ik twee jaar verder en zijn zowel mijn ouders als ik enorm blij met mijn keuze. Ik heb nog nooit een herkansing gehad en doe mijn studie met veel passie en interesse!

Back To Top